Product Documents

El siglo XX: entre música y filosofía, 2a ed.

Enrico Fubini

Traducció: M. Josep Cuenca

Col·lecció: Estètica&Crítica, 19

ISBN: 978-84-370-9297-3

Matèria: art, filosofia

Submatèries: música

Idioma: castellà

Coeditor: Fundació General de la Universitat. Patronat Martínez Guerricabeitia

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm.

Pàgines: 188 pp.

11,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Si en el Romanticisme la música va establir un franc diàleg amb les altres arts i amb la cultura en general, en el marc de la reflexió filosòfica, al llarg del segle XX músics, filòsofs, crítics, literats i artistes van seguir involucrats en aquesta tasca interdisciplinària. Aquest volum recull dotze assajos d'Enrico Fubini que aprofundeixen en aspectes com el simbolisme, el futurisme o la dodecafonia. L'autor realitza una necessària revisió «dopo Adorno» de les relacions entre música i filosofia. Ens presenta una anàlisi aguda i sistemàtica de material sonor i biogràfic d'autors com ara Stravinsky, Wagner, Debussy o Schönberg en un intent de trobar un fil conductor que permeta orientar-se en la intricada història del segle XX.

Citació

Cuenca Ordinyana, M. J. [M. Josep] & Fubini, E. [Enrico] (2014). El siglo XX: entre música y filosofía, 2a ed. Universitat de València.

Cuenca Ordinyana, M. Josep y Fubini, Enrico. El siglo XX: entre música y filosofía, 2a ed. Universitat de València, 2014.

CUENCA ORDINYANA, M. Josep y FUBINI, Enrico. El siglo XX: entre música y filosofía, 2a ed. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9297-3.

Cuenca Ordinyana, M. Josep y Fubini, Enrico. El siglo XX: entre música y filosofía, 2a ed. Valencia: Universitat de València; 2014. 188 p.

Copiar al portapapeles