El pensamiento filosófico de Friedrich Schiller

Brigitte Jirku, Julio Rodríguez, eds.

Col·lecció: Oberta, 164

ISBN: 978-84-370-7317-0

Matèria: filologia, filosofia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 314 pp.

18,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Amb motiu del segon centenari de la mort de l'escriptor Friedrich von Schiller, es reuneixen en aquest volum estudis entorn de la seua obra i la seua recepció en altres països, i també sobre la seua influència en la producció literària d'autors posteriors. Així mateix s'hi inclouen alguns estudis sobre transversalitat de temes i motius schillerians transformats, entre altres, en música o filosofia. Els treballs compilats en aquest llibre, fruit de la iniciativa de la Societat Goethe a Espanya, conviden a una relectura renovada de la producció de l'escriptor de Marbach,i s' endinsen en el seu univers temàtic. Les diverses perspectives, el contrast entre versions, el rastreig de les empremptes que ha deixat Schiller en els seus contemporanis i encara avui dia són qüestions de rellevància més que suficient per a dedicar-los els estudis d'aquesta miscel.lània.

Citació

Jirku, B. E. [Brigitte E.] & Rodríguez González, J. [Julio] (2009). El pensamiento filosófico de Friedrich Schiller. Universitat de València.

Jirku, Brigitte E. y Rodríguez González, Julio. El pensamiento filosófico de Friedrich Schiller. Universitat de València, 2009.

JIRKU, Brigitte E. y RODRÍGUEZ GONZÁLEZ, Julio. El pensamiento filosófico de Friedrich Schiller. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7317-0.

Jirku, Brigitte E. y Rodríguez González, Julio. El pensamiento filosófico de Friedrich Schiller. Valencia: Universitat de València; 2009. 314 p.

Copiar al portapapeles