Product Documents

El paisaje agrario aterrazado

Diálogo entre el hombre y el medio en Petrer (Alicante)

Sabina Asins Velis

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 5

ISBN: 978-84-370-7678-2

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm.

Pàgines: 418 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Estudi de la història d'usos del territori de Petrer i la valorització dels seus recursos naturals, agrícoles i culturals, d'acord amb els requeriments de les actuals directrius d'ordenació territorial. En aquest sentit, els objectius de la Unió Europea es dirigeixen principalment a definir una nova política de cohesió territorial, social i econòmica. L'anàlisi detallada de la dinàmica del paisatge es converteix d'aquesta manera en una eina eficaç per a la planificació estratègica d'actuacions en el municipi, que afavoreixin l'aplicació, entre uns altres, del Conveni Europeu del Paisatge, de la Llei del Sòl, de la Directiva marc de l'aigua, de la Llei d'Avaluació dImpacte Ambiental de projectes i de la Llei d'Ordenació del Territori i Protecció del Paisatge de la Generalitat Valenciana.

Citació

Asins Velis, S. [Sabina] (2010). El paisaje agrario aterrazado. Diálogo entre el hombre y el medio en Petrer (Alicante). Universitat de València.

Asins Velis, Sabina. El paisaje agrario aterrazado. Diálogo entre el hombre y el medio en Petrer (Alicante). Universitat de València, 2010.

ASINS VELIS, Sabina. El paisaje agrario aterrazado. Diálogo entre el hombre y el medio en Petrer (Alicante). Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7678-2.

Asins Velis, Sabina. El paisaje agrario aterrazado. Diálogo entre el hombre y el medio en Petrer (Alicante). Valencia: Universitat de València; 2010. 418 p.

Copiar al portapapeles