Product Documents

El orden del caos: literatura, política y posthumanidad en la narrativa de Thomas Pynchon (2ª Ed.)

Francisco Collado Rodríguez

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 18

ISBN: 978-84-9134-494-0

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm

Pàgines: 240

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Francisco Collado s'ocupa en aquest llibre de la difícil tasca de trobar un ordre subjacent darrere de l'aparent caos i la paranoia de l'univers literari de Pynchon. Independentment del posmodernismo de Pynchon, l'estudi s'embarca obertament en la recerca de la crítica literària, una recerca que en paraules del crític es tracta de "una comprensió totalitzadora de l'univers literari de Thomas Pynchon". Una aproximació a Pynchon d'una manera molt sistemàtica, emprant una àmplia gamma de perspectives en la cerca de l'ordre ocult. Es tracta sens dubte d'un valuós estudi sobre les estratègies narratives de Pyncho.

Citació

Collado Rodríguez, F. [Francisco] (2020). El orden del caos: literatura, política y posthumanidad en la narrativa de Thomas Pynchon (2ª Ed.). Universitat de València.

Collado Rodríguez, Francisco. El orden del caos: literatura, política y posthumanidad en la narrativa de Thomas Pynchon (2ª Ed.). Universitat de València, 2020.

COLLADO RODRÍGUEZ, Francisco. El orden del caos: literatura, política y posthumanidad en la narrativa de Thomas Pynchon (2ª Ed.). Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-494-0.

Collado Rodríguez, Francisco. El orden del caos: literatura, política y posthumanidad en la narrativa de Thomas Pynchon (2ª Ed.). Valencia: Universitat de València; 2020. 240 p.

Copiar al portapapeles