Product Documents

El mediterráneo medieval y Valencia

Economía, sociedad, historia

Paulino Iradiel

Col·lecció: Història, 180

ISBN: 978-84-9134-076-8

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 402 pp.

24,00 €

Sinopsi

Detalles

La història medieval de València comença a estar present en tots els grans debats de la historiografia internacional per la seua nova i profunda aportació al desenvolupament econòmic premodern i al moviment de les societats mediterrànies o per les moltes innovacions en la cultura política i en l'experimentació de noves pràctiques socials. En una primera part el volum aborda els problemes d'historiografia i metodologia de la història social i econòmica de l'Edat Mitjana. Però Iradiel dedica una gran part d’aquest volum a l'explicació del funcionament de les modernes economies euromediterrànies basades en la forta mobilitat social, en els fonaments de la cultura mercantil, en l'obertura d'espais i escales més enllà del local i en les innovacions tècniques dels homes de negocis que caracteritzen les identitats urbanes.

Citació

Iradiel Murugarreu, P. [Paulino] (2017). El mediterráneo medieval y Valencia. Economía, sociedad, historia. Universitat de València.

Iradiel Murugarreu, Paulino. El mediterráneo medieval y Valencia. Economía, sociedad, historia. Universitat de València, 2017.

IRADIEL MURUGARREU, Paulino. El mediterráneo medieval y Valencia. Economía, sociedad, historia. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-076-8.

Iradiel Murugarreu, Paulino. El mediterráneo medieval y Valencia. Economía, sociedad, historia. Valencia: Universitat de València; 2017. 402 p.

Copiar al portapapeles