El herbario: matas, hierbas y helechos (2ª ed.)

Jaume Llistosella, Antoni Sànchez-Cuxart

ISBN: 978-84-9134-437-7

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Coeditor: Publicacions i edicions de la Universitat de Barcelona

Any ed.: 2019

Enquadernació: cartoné

Format: 24 x 32 cm

Pàgines: 356

52,00 €

Sinopsi

Detalles

En aquest herbari es reprodueixen 305 espècies de plantes que pertanyen a 241 gèneres, repartits en 74 famílies, i que corresponen a les mates, les herbes i les falgueres més representatives de la península Ibèrica i les Balears. Les imatges, obtingudes mitjançant sistemes digitals, presenten les plantes a mida natural en forma de plecs d’herbari, i cada una va acompanyada d’una fitxa descriptiva que inclou el nom científic i el popular, les principals característiques i els hàbits, l’ambient on viu i el mes de floració. En alguns casos s’han ampliat els elements distintius per tal de facilitar-ne l’observació i aplegar en una mateixa pàgina els diversos estadis fenològics de la planta (fulles, flors i fruits), elements que sovint només es poden observar en estacions de l’any diferents. El detall i la claredat amb què es tracten els continguts fan d’aquesta obra un òptim recurs pedagògic per a les aules i els centres que es dediquen a les activitats relacionades amb la natura, com també una eina molt útil per als amants de la botànica i la jardineria.

Citació

Llistosella Vidal, J. [Jaume] & Sànchez-Cuxart, A. [Antoni] (2019). El herbario: matas, hierbas y helechos (2ª ed.). Universitat de València.

Llistosella Vidal, Jaume y Sànchez-Cuxart, Antoni. El herbario: matas, hierbas y helechos (2ª ed.). Universitat de València, 2019.

LLISTOSELLA VIDAL, Jaume y SÀNCHEZ-CUXART, Antoni. El herbario: matas, hierbas y helechos (2ª ed.). Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-437-7.

Llistosella Vidal, Jaume y Sànchez-Cuxart, Antoni. El herbario: matas, hierbas y helechos (2ª ed.). Valencia: Universitat de València; 2019. 356 p.

Copiar al portapapeles