Product Documents

¿El final de la diabetes?

Células madre, la esperanza de la biomedicina

Ramon Gomis

Traducció: Coral Barrachina

Col·lecció: Sin Fronteras, 9

ISBN: 978-84-370-6724-7

Matèria: ciències, medicina

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 88 pp.

15,60 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

«Quiero escribir un libro de reflexión, un tanto provocador si es necesario, después de oír, atónito, una abundante cantidad de sandeces sobre las células madre y la diabetes.» Amb aquesta claredat ens mostra Ramon Gomis les seues cartes. Avui, la vida de les persones que pateixen diabetis és molt més còmoda que fa trenta anys, i molt més fàcil, el control metabòlic de la malaltia. Però des del descobriment de la insulina cap dels avenços de la biociència no ha curat encara una persona amb diabetis. Per què? Els experiments amb cèl·lules mare en són la solució? La medicina i la ciència només s'aprenen fent un esforç per contestar aquelles preguntes que plantegen tant els malalts com els experiments. En l'exercici de respondre-les és quan avancem en el nostre saber. Conscient d'això, La fi de la diabetis?, escrit des de l'experiència i amb optimisme, reflexiona obertament sobre un tema de molta actualitat.

Índex

Índex

PREFACIO

DEDICATORIA

Capítulo 1. DE QUÉ HABLAMOS CUANDO HABLAMOS DE CÉLULAS MADRE

Capítulo 2. ¿PODEMOS CURAR LAS ENFERMEDADES CON LAS CÉLULAS MADRE?

Capítulo 3. LA DIABETES, UNA ENFERMEDAD INCURABLE 39

Capítulo 4. BUENA Y MALA PRENSA DE LAS CÉLULAS MADRE.

Capítulo 5. QUÉ ATREVIDOS SOMOS LOS IGNORANTES

BIBLIOGRAFÍA

GLOSARIO

Citació

Barrachina, C. [Coral] & Gomis, R. [Ramon] (2008). ¿El final de la diabetes?. Células madre, la esperanza de la biomedicina. Universitat de València.

Barrachina, Coral y Gomis, Ramon. ¿El final de la diabetes?. Células madre, la esperanza de la biomedicina. Universitat de València, 2008.

BARRACHINA, Coral y GOMIS, Ramon. ¿El final de la diabetes?. Células madre, la esperanza de la biomedicina. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6724-7.

Barrachina, Coral y Gomis, Ramon. ¿El final de la diabetes?. Células madre, la esperanza de la biomedicina. Valencia: Universitat de València; 2008. 88 p.

Copiar al portapapeles