Product Documents

El enigma de la libertad

Una perspectiva biológica y evolutiva de la libertad humana

David Bueno i Torrens

Col·lecció: Sin Fronteras, 20

ISBN: 978-84-370-8126-7

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 254 pp.

11,95 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Fa temps que se sap que els gens determinen moltes característiques del cos humà, com ara el color de la pell, el grup sanguini o el sexe. Tanmateix, ara s'està començant a descobrir que també influeixen, i fins i tot determinen, qüestions realment complexes del nostre comportament, com la tendència sexual o la fidelitat vers la parella. Com s'entén, doncs, la llibertat de l'ésser humà? Som realment lliures o estem condicionats per les reaccions neuroquímiques del cervell? En un viatge fascinant a les intimitats de la nostra espècie i als sentiments que considerem més nostres, aquest volum ens acosta a la base biològica i evolutiva d'una de les característiques que ens és més preuada, la nostra llibertat, i proposa que aquesta és la millor adaptació que l'evolució ens ha oferit per a garantir la nostra supervivència.

Citació

Bueno i Torrens, D. [David] (2011). El enigma de la libertad. Una perspectiva biológica y evolutiva de la libertad humana. Universitat de València.

Bueno i Torrens, David. El enigma de la libertad. Una perspectiva biológica y evolutiva de la libertad humana. Universitat de València, 2011.

BUENO I TORRENS, David. El enigma de la libertad. Una perspectiva biológica y evolutiva de la libertad humana. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8126-7.

Bueno i Torrens, David. El enigma de la libertad. Una perspectiva biológica y evolutiva de la libertad humana. Valencia: Universitat de València; 2011. 254 p.

Copiar al portapapeles