El desarrollo territorial valenciano

Reflexiones en torno a sus claves

AA.DD.

Col·lecció: Universitat i Territori

ISBN: 978-84-370-9445-8

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 664 pp.

30,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Fruit de la col·laboració dels ajuntaments, la Diputació de València i la Universitat de València, al llarg del 2013 s'han organitzat una sèrie de cicles, amb el territori com a tema comú. La varietat de temes abordats, fa que aquesta publicació reculla 42 col·laboracions, agrupades en les següents àrees temàtiques: Economia global, economia local; Territori, organització, governança; Patrimoni cultural, factor de desenvolupament; Turisme, activitat en el territori; Empreses, cooperativisme, emprenedoria; Desenvolupament rural, sostenibilitat, polítiques i El riu Túria. Una obra coral que recull participacions del professorat, així com la labor tècnica de la Unitat de Suport del Vicerectorat. Diputació, ajuntaments i Universitat han facilitat que centenars, fins i tot milers de ciutadans, hagen ampliat els seus coneixements i cultura.

Citació

VV.AA. (2014). El desarrollo territorial valenciano. Reflexiones en torno a sus claves. Universitat de València.

VV.AA. El desarrollo territorial valenciano. Reflexiones en torno a sus claves. Universitat de València, 2014.

VV.AA. El desarrollo territorial valenciano. Reflexiones en torno a sus claves. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9445-8.

VV.AA. El desarrollo territorial valenciano. Reflexiones en torno a sus claves. Valencia: Universitat de València; 2014. 664 p.

Copiar al portapapeles