Efectos de los incendios forestales sobre los suelos de España

El estado de la cuestión visto por los científicos españoles

Artemi Cerdà, Jorge Mataix-Solera, eds.

ISBN: 978-84-370-7653-9

Matèria: geografia, sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2010

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 25 cm

Pàgines: 530 pp.

25,00 €

Sinopsi

Detalles

Cinc milions d'hectàrees cremades, més de cent morts i diversos milions d'euros d'inversió en les últimes dècades a Espanya. Aquests són els riscos dels incendis. Aquest llibre és la recopilació de la investigació realitzada sobre els efectes dels incendis forestals en el sòl per la comunitat científica espanyola. Es dóna testimoni del que se sap sobre impacte del foc sobre el mitjà edàfic, i s'aporten idees per a una millor gestió forestal en la qual els incendis no només siguen part del problema, sinó també part de la solució. S'advoca per un futur amb major comunicació entre ciència i gestió, i s'apunten solucions a la cruïlla d'una societat en la qual el foc és vist més com un enemic, quan en realitat és un element natural dels ecosistemes terrestres que les societats paleolítiques i neolítiques van utilitzar amb mestratge.

Citació

Cerdá Bolinches, A. [Artemi] (2010). Efectos de los incendios forestales sobre los suelos de España. El estado de la cuestión visto por los científicos españoles. Universitat de València.

Cerdá Bolinches, Artemi. Efectos de los incendios forestales sobre los suelos de España. El estado de la cuestión visto por los científicos españoles. Universitat de València, 2010.

CERDÁ BOLINCHES, Artemi. Efectos de los incendios forestales sobre los suelos de España. El estado de la cuestión visto por los científicos españoles. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7653-9.

Cerdá Bolinches, Artemi. Efectos de los incendios forestales sobre los suelos de España. El estado de la cuestión visto por los científicos españoles. Valencia: Universitat de València; 2010. 530 p.

Copiar al portapapeles