Educación y entorno territorial de la Universitat de València

Conferencias impartidas en el Programa «Universitat i Territori»

Ramón López Martín, coord.

ISBN: 978-84-370-9443-4

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 280 pp.

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Gràcies al conveni signat amb la Delegació d'Educació de la Diputació Provincial de València, durant el 2013, el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial va promoure diverses accions acadèmiques en les capitals de comarca, per tractar diversos temes d'interès relacionats amb el territori . Aquest volum recull algunes de les conferències i taules redones al voltant de l'educació i la seua relació amb el patrimoni cultural, concretats en 5 grans eixos d'actuació: el patrimoni cultural, l'ús i abús de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC), la perspectiva de gènere i els desafiaments educatius de la dones, l'educació permanent o l'aprenentatge al llarg de la vida, o, finalment, la importància de l'educació com una eina de desenvolupament econòmic i de recursos humans per als territoris locals.

Citació

López Martín, R. [Ramón] (2014). Educación y entorno territorial de la Universitat de València. Conferencias impartidas en el Programa «Universitat i Territori». Universitat de València.

López Martín, Ramón. Educación y entorno territorial de la Universitat de València. Conferencias impartidas en el Programa «Universitat i Territori». Universitat de València, 2014.

LóPEZ MARTíN, Ramón. Educación y entorno territorial de la Universitat de València. Conferencias impartidas en el Programa «Universitat i Territori». Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9443-4.

López Martín, Ramón. Educación y entorno territorial de la Universitat de València. Conferencias impartidas en el Programa «Universitat i Territori». Valencia: Universitat de València; 2014. 280 p.

Copiar al portapapeles