Educación superior

Gestión, innovación e internalización

Joselyne Gacel-Ávila, Natividad Orellana Alonso, coord.

ISBN: 978-84-370-9177-8

Matèria: història, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 274 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra aborda i analitza assajos i recerques que impacten a l'Educació Superior a través dels seus processos de Gestió, Innovació i Internacionalització. Entre els temes que impacten la gestió es troba la necessitat de formació de quadres directius universitaris o la gestió de la sostenibilitat des d'una visió curricular. Entre els treballs que aborden el camp de la internacionalització podem trobar una anàlisi crítica dels rànquings globals i la internacionalització de l'educació superior a través de la cohesió social. Finalment entre els treballs que aborden la dimensió d'innovació educativa es troben estudis sobre la internacionalització de l'educació superior, noves tecnologies i plataformes d'ensenyament aprenentatge en xarxa, i un estudi que planteja una modelització sobre usos i competències en TIC del professorat universitari.

Citació

Orellana Alonso, N. [Natividad] (2013). Educación superior. Gestión, innovación e internalización. Universitat de València.

Orellana Alonso, Natividad. Educación superior. Gestión, innovación e internalización. Universitat de València, 2013.

ORELLANA ALONSO, Natividad. Educación superior. Gestión, innovación e internalización. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9177-8.

Orellana Alonso, Natividad. Educación superior. Gestión, innovación e internalización. Valencia: Universitat de València; 2013. 274 p.

Copiar al portapapeles