Product Documents

Economia laboral i polítiques d'ocupació

Josep Banyuls, Ernest Cano, Josep Vicent Pitxer, Amat Sánchez

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 85

ISBN: 978-84-370-6260-0

Matèria: economia

Idioma: català

Any ed.: 2005

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 296 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Enfront de la perspectiva única per explicar la dinàmica laboral de la societat, en aquesta publicació trobem altres formes d'entendre la realitat que ens ajuden a comprendre-la en tota la seua complexitat. Això implica situar-se en una perspectiva d'economia política allunyada d'un neutralisme irreal i amb voluntat no tan sols d'explicar la realitat, sinó també d'incidir en la seua transformació. Un enfocament que reconeix la importància de fets, categories i teories socials no estrictament econòmiques, variables que s'incorporen a l'anàlisi dels problemes de l'economia laboral. En definitiva, una perspectiva que analitza els processos econòmics al si del context social, polític i històric en el qual es desenvolupen, adoptant clarament una postura d'interdisciplinarietat dins de les ciències socials. Aquest llibre, adreçat tant a estudiants com a totes aquelles persones amb interès per conèixer els debats actuals en el món del treball, pretén contribuir a una visió plural dels fenòmens laborals. Els autors són membres de la Unitat Docent de Política Econòmica del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València. La seua tasca investigadora es desenvolupa al si de la Unitat d'Investigació d'Economia i Política Laboral (ECOLAB) i està centrada en l'anàlisi de temes com ara la precarietat laboral, els canvis tecnològics, els mercats locals de treball o les polítiques d'ocupació.

Citació

Banyuls, J. [Josep] & Cano, E. [Ernest] & Pitxer, J. V. [Josep Vicent] & Sánchez Velasco, A. [Amat] (2005). Economia laboral i polítiques d'ocupació. Universitat de València.

Banyuls, Josep y Cano, Ernest y Pitxer, Josep Vicent y Sánchez Velasco, Amat. Economia laboral i polítiques d'ocupació. Universitat de València, 2005.

BANYULS, Josep y CANO, Ernest y PITXER, Josep Vicent y SÁNCHEZ VELASCO, Amat. Economia laboral i polítiques d'ocupació. Valencia: Universitat de València, 2005. ISBN 978-84-370-6260-0.

Banyuls, Josep y Cano, Ernest y Pitxer, Josep Vicent y Sánchez Velasco, Amat. Economia laboral i polítiques d'ocupació. Valencia: Universitat de València; 2005. 296 p.

Copiar al portapapeles