Ecohistoria del paisaje agrario

La agricultura fenicio-púnica en el Mediterráneo

Carlos Gómez Bellard, ed.

Col·lecció: Oberta, 95

ISBN: 978-84-370-5508-4

Matèria: història

Idioma: castellà

Any ed.: 2003

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 270 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

L'arqueologia del paisatge ha aportat en darrers vint anys una visió nova sobre l'estudi de l'antiguitat. Partint de treballs interdisciplinaris, especialment amb geògrafs i geòlegs, però també amb metges i biòlegs, físics i químics, s'han analitzat amb profunditat tant els components dels paisatges antics com els de les societats que els habitaven, sobretot els del món grecoromà, en els quals es va produir un fort impacte sobre el territori i per als quals els historiadors disposen d'una amplíssima documentació escrita. L'interés d'aquest llibre és ocupar-se d'uns paisatges fins ara poc estudiats. Les aportacions de reconeguts especialistes que s´hi reuneixen demostren complidament la potencialitat dels estudis d'arqueologia del paisatge referents a la cultura feniciopúnica, sense la qual no es pot entendre la història del Mediterrani.

Citació

Gómez Bellard, C. [Carlos] (2003). Ecohistoria del paisaje agrario. La agricultura fenicio-púnica en el Mediterráneo. Universitat de València.

Gómez Bellard, Carlos. Ecohistoria del paisaje agrario. La agricultura fenicio-púnica en el Mediterráneo. Universitat de València, 2003.

GóMEZ BELLARD, Carlos. Ecohistoria del paisaje agrario. La agricultura fenicio-púnica en el Mediterráneo. Valencia: Universitat de València, 2003. ISBN 978-84-370-5508-4.

Gómez Bellard, Carlos. Ecohistoria del paisaje agrario. La agricultura fenicio-púnica en el Mediterráneo. Valencia: Universitat de València; 2003. 270 p.

Copiar al portapapeles