E. P. Thompson

Objeciones y oposiciones

Bryan D. Palmer

Traducció: Pilar Salomón

Col·lecció: Biografías, 3

ISBN: 978-84-370-5904-4

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Coeditor: Editorial Universidad de Granada

Any ed.: 2004

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 196 pp.

21,00 €

Sinopsi

Detalles

El llibre de Bryan D. Palmer sobre la vida i l'obra d'Edward Thompson, un dels historiadors més importants del segle XX de parla anglesa, és un homenatge personal i incisiu a l'autor de l'apassionada biografia sobre William Morris. Palmer avalua el paper dels antecedents familiars de Thompson a l'Índia, la seva joventut en el Partit Comunista, la ruptura decisiva amb l'estalinisme, i el seu posterior treball en les campanyes per les causes de la nova esquerra i el desarmament nuclear. Thompson mai va estar còmode amb la seua condició acadèmica institucional i eventualment va deixar l'ensenyament en 1970 per a dedicar el seu temps a investigar i escriure. La seva ploma va estar sempre preparada per a rebel·lar-se contra els poders de l'estat, i contra una esquerra que, al seu entendre, sovint semblava haver abandonat la causa de la transformació social.

Citació

Palmer, B. D. [Bryan D.] & Salomón, P. [Pilar] (2004). E. P. Thompson. Objeciones y oposiciones. Universitat de València.

Palmer, Bryan D. y Salomón, Pilar. E. P. Thompson. Objeciones y oposiciones. Universitat de València, 2004.

PALMER, Bryan D. y SALOMóN, Pilar. E. P. Thompson. Objeciones y oposiciones. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5904-4.

Palmer, Bryan D. y Salomón, Pilar. E. P. Thompson. Objeciones y oposiciones. Valencia: Universitat de València; 2004. 196 p.

Copiar al portapapeles