Product Documents

Documents per a la resistència. Pedagogies postfeministes per a la igualtat

Ricard Silvestre, coord.

Col·lecció: Creativitat & Recerca, 7

ISBN: 978-84-370-9904-0

Matèria: art, estudis feministes

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 22 cm

Pàgines: 120 pp.

16,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum recull les aportacions realitzades en les IV Jornades de Recerca «Documents per a la resistència. Pedagogies postfeministes per a la igualtat», que, des del postfeminisme i subratllant el salt conceptual des de les primeres propostes feministes de la dècada de 1960, mostren una clara implicació amb el canvi d’una realitat social masclista a través de diferents propostes artístiques contestatàries que reflecteixen diferents formes d’actuació: estudis vinculats a la historiografia de les arts visuals de les minories o el document com a estratègia de resistència. Aquest compromís s’aborda partint de diferents mirades: l’homosexual, la del travestisme femení o la pròpia de les dones artistes. Els diferents autors participants, des de diverses perspectives, presenten l’art com anticipació a les noves perspectives socials, culturals i vitals que es persegueixen.

Citació

Silvestre Vaño, R. [Ricard] (2016). Documents per a la resistència. Pedagogies postfeministes per a la igualtat. Universitat de València.

Silvestre Vaño, Ricard. Documents per a la resistència. Pedagogies postfeministes per a la igualtat. Universitat de València, 2016.

SILVESTRE VAÑO, Ricard. Documents per a la resistència. Pedagogies postfeministes per a la igualtat. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9904-0.

Silvestre Vaño, Ricard. Documents per a la resistència. Pedagogies postfeministes per a la igualtat. Valencia: Universitat de València; 2016. 120 p.

Copiar al portapapeles