Product Documents

Documents de la pintura valenciana medieval i moderna II.

Llibre de l'entrada del rei Martí I

Joan Aliaga, Lluïsa Tolosa, Ximo Company, eds.

Col·lecció: Fonts Històriques Valencianes, 28

ISBN: 978-84-370-6713-1

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: català

Coeditor: Conselleria de Cultura, Educació i Esport de la Generalitat Valenciana

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 19 x 27 cm

Pàgines: 404 pp.

35,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Amb motiu de l'entrada del rei Martí l'Humà en la ciutat de València, acompanyat de la seua dona i de la seua nora, la reina de Sicília, el municipi organitzà una esplèndida recepció, amb desfilada solemne pels carrers, música i representacions teatrals. El llibre inclou les despeses detallades de tots els actes, i també els salaris dels pintors i altres artistes i artesans que treballaren en la preparació de la festa.

Índex

Índex

Presentació

Pròleg

Text del Compte de les despeses que la ciutat de València féu per raó dels entremesos i jocs que es feren per l’entrada del rei Martí

Annex documental

Glossari de termes

Índex onomàstic

Citació

Aliaga, J. [Joan] & Company, X. [Ximo] & Tolosa, L. [Lluïsa] (2007). Documents de la pintura valenciana medieval i moderna II. Llibre de l'entrada del rei Martí I. Universitat de València.

Aliaga, Joan y Company, Ximo y Tolosa, Lluïsa. Documents de la pintura valenciana medieval i moderna II. Llibre de l'entrada del rei Martí I. Universitat de València, 2007.

ALIAGA, Joan y COMPANY, Ximo y TOLOSA, Lluïsa. Documents de la pintura valenciana medieval i moderna II. Llibre de l'entrada del rei Martí I. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6713-1.

Aliaga, Joan y Company, Ximo y Tolosa, Lluïsa. Documents de la pintura valenciana medieval i moderna II. Llibre de l'entrada del rei Martí I. Valencia: Universitat de València; 2007. 404 p.

Copiar al portapapeles