Dibs en busca del sí mismo

Desarrollo de la personalidad en la terapia del juego

Virginia M. Axline

Traducció: Mateu Marqués

ISBN: 978-84-370-9275-1

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: psicologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 208 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest volum està basat en la història real de Dibs, un nen amb problemes, que va aconseguir reconstruir-se gràcies al seu propi esforç i la teràpia de joc. D'una manera minuciosa, el llibre recull la transcripció de totes les sessions terapèutiques a les que Dibs va ser sotmès. La teràpia de joc duta a terme per la psicòloga Virginia Axline, va proporcionar al nen les condicions relacionals necessàries que van permetre-li explorar i elaborar la seua experiència interna, amb ell mateixa, així com amb les persones significatives que l'envoltaven. Encara que sens dubte es tracta d'un llibre de gran rellevància per als especialistes en teràpia, també ho és per a qualsevol persona interessada en el món infantil, i la repercussió de les relacions en el si de les famílies o de l'escola.

Citació

Axline, V. M. [Virginia M.] & Mateu Marqués, C. [Carmen] (2014). Dibs en busca del sí mismo. Desarrollo de la personalidad en la terapia del juego. Universitat de València.

Axline, Virginia M. y Mateu Marqués, Carmen. Dibs en busca del sí mismo. Desarrollo de la personalidad en la terapia del juego. Universitat de València, 2014.

AXLINE, Virginia M. y MATEU MARQUÉS, Carmen. Dibs en busca del sí mismo. Desarrollo de la personalidad en la terapia del juego. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9275-1.

Axline, Virginia M. y Mateu Marqués, Carmen. Dibs en busca del sí mismo. Desarrollo de la personalidad en la terapia del juego. Valencia: Universitat de València; 2014. 208 p.

Copiar al portapapeles