Product Documents

Devots i descreguts

Biologia de la religiositat

Adolf Tobeña Pallarés

Col·lecció: Pensament Científic

ISBN: 978-84-370-9000-9

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 192 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre aborda les bases biològiques de la creença religiosa i, més concretament, constitueix una incursió en la neurobiologia de la religiositat, de les conviccions antireligioses i de l'escepticisme davant un afer tan delicat. En aquest passeig repassarem els avenços en les indagacions anatòmiques, moleculars i cognitives sobre la tendència a les creences transcendentals i a les propensions descregudes. A hores d'ara comença a albirar-se la possibilitat d'ancorar les inclinacions a l'espiritualitat, la transcendència i la devoció religiosa en circuits i engranatges del cervell. Aquest serà, per tant, el territori a trepitjar malgrat que sovint perdrem de vista el teixit nerviós per endinsar-nos en les arquitectures de les tasques cognitives que secreta el cervell o en els costums i normes socials on de manera tan promíscua s'incardinen les creences i els hàbits devots.

Citació

Tobeña Pallarés, A. [Adolf] (2013). Devots i descreguts. Biologia de la religiositat. Universitat de València.

Tobeña Pallarés, Adolf. Devots i descreguts. Biologia de la religiositat. Universitat de València, 2013.

TOBEÑA PALLARÉS, Adolf. Devots i descreguts. Biologia de la religiositat. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9000-9.

Tobeña Pallarés, Adolf. Devots i descreguts. Biologia de la religiositat. Valencia: Universitat de València; 2013. 192 p.

Copiar al portapapeles