Product Documents

Devotos y descreídos

Biología de la religiosidad

Adolf Tobeña Pallarés

Col·lecció: Prismas, 13

ISBN: 978-84-370-9187-7

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 274 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre aborda les bases biològiques de la creença religiosa i, més concretament, constitueix una incursió en la neurobiologia de la religiositat, de les conviccions antireligioses i de l'escepticisme davant un afer tan delicat. En aquest passeig repassarem els avenços en les indagacions anatòmiques, moleculars i cognitives sobre la tendència a les creences transcendentals i a les propensions descregudes. A hores d'ara comença a albirar-se la possibilitat d'ancorar les inclinacions a l'espiritualitat, la transcendència i la devoció religiosa en circuits i engranatges del cervell. Aquest serà, per tant, el territori a trepitjar malgrat que sovint perdrem de vista el teixit nerviós per endinsar-nos en les arquitectures de les tasques cognitives que secreta el cervell o en els costums i normes socials on de manera tan promíscua s'incardinen les creences i els hàbits devots.

Citació

Tobeña Pallarés, A. [Adolf] (2014). Devotos y descreídos. Biología de la religiosidad. Universitat de València.

Tobeña Pallarés, Adolf. Devotos y descreídos. Biología de la religiosidad. Universitat de València, 2014.

TOBEñA PALLARéS, Adolf. Devotos y descreídos. Biología de la religiosidad. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9187-7.

Tobeña Pallarés, Adolf. Devotos y descreídos. Biología de la religiosidad. Valencia: Universitat de València; 2014. 274 p.

Copiar al portapapeles