Deseo

Una historia de la sexualidd en Europa

Anna Clark

Traducció: Tania Arias Vink

Col·lecció: Feminismos

ISBN: 978-84-376-2687-1

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra, Instituto de la Mujer

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 528 pp.

32,05 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum realitza una panoràmica de la sexualitat a Europa des dels grecs fins al present. L'obra assenyala dos conceptes del desig sexual que han competit al llarg de la història d'Europa: el desig en tal que perillós, contaminant i desestabilitzador, i el desig com a creador, transcendent i fins i tot revolucionari. Seguint aquests canvis d'actitud al llarg dels moments més decisius de la història europea, Anna Clark ens demostra que la història sexual de l'occident europeu és bastant diferent a la de moltes altres cultures, i planteja si la visió del desig sexual com a element revolucionari i fins i tot transcendent ha desaparegut en la nostra secular era moderna. Escrit amb un estil vivaç i atractiu, aquest nou estudi insereix nombroses anècdotes interessants i compta amb un ric ventall de fonts.

Citació

Arias Vink, T. [Tania] & Clark, A. [Anna] (2010). Deseo. Una historia de la sexualidd en Europa. Universitat de València.

Arias Vink, Tania y Clark, Anna. Deseo. Una historia de la sexualidd en Europa. Universitat de València, 2010.

ARIAS VINK, Tania y CLARK, Anna. Deseo. Una historia de la sexualidd en Europa. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-376-2687-1.

Arias Vink, Tania y Clark, Anna. Deseo. Una historia de la sexualidd en Europa. Valencia: Universitat de València; 2010. 528 p.

Copiar al portapapeles