Descolonizando el feminismo

Teorías y prácticas desde los márgenes

Liliana Suárez Navaz, Rosalva Aída Hernández, eds.

Col·lecció: Feminismos

ISBN: 978-84-376-2469-3

Matèria: estudis feministes, sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra, Instituto de la Mujer

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 472 pp.

27,30 €

Sinopsi

Detalles

El repte dels feminismes en el segle XXI és un repte de dimensió global que requereix el reconeixement de la diversitat cultural. Sent encara central la lluita per l'equitat de gènere, el desafiament passa per identificar i superar herències colonials que obstaculitzen l'avanç dels feminismes del nou mil·lenni. Aquest llibre és fruit de l'esforç per construir ponts de comunicació entre diverses tradicions feministes que no han estat prou representades en la literatura feminista acadèmica i que aporten noves eines per a la construcció d'un feminisme postcolonial. Des d'una perspectiva interdisciplinar, es recullen treballs que han marcat un gir en els debats de la teoria de gènere en un àmbit internacional, en qüestionar visions etnocèntriques que no havien considerat l'articulació entre gènere i raça.

Citació

Hernández, R. A. [Rosalva Aída] & Suárez Navaz, L. [Liliana] (2008). Descolonizando el feminismo. Teorías y prácticas desde los márgenes. Universitat de València.

Hernández, Rosalva Aída y Suárez Navaz, Liliana. Descolonizando el feminismo. Teorías y prácticas desde los márgenes. Universitat de València, 2008.

HERNÁNDEZ, Rosalva Aída y SUÁREZ NAVAZ, Liliana. Descolonizando el feminismo. Teorías y prácticas desde los márgenes. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-376-2469-3.

Hernández, Rosalva Aída y Suárez Navaz, Liliana. Descolonizando el feminismo. Teorías y prácticas desde los márgenes. Valencia: Universitat de València; 2008. 472 p.

Copiar al portapapeles