Product Documents

Desarrollo local y regional

Andy Pike, Andrés Rodríguez-Pose, John Tomaney

Traducció: Joan Noguera Tur

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 8

ISBN: 978-84-370-8007-9

Matèria: economia, geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 24 cm.

Pàgines: 400 pp.

25,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra retrata la situació actual del desenvolupament territorial i els models imperants. Se centra en els aspectes fonamentals sobre els tipus i destinataris del desenvolupament local i regional així com els marcs d'enteniment i instruments i les polítiques adequades. Defineix quin desenvolupament local i regional, holístic, progressiu i sostenible, es constituiria abans de ser caracteritzat en els seus límits i renovació política. La creixent importància internacional del desenvolupament local i regional converteix aquest llibre en una adquisició essencial per als estudiants, en la mesura que aporta estudis de cas d'Àsia, Europa i Amèrica del Nord i Central il.lustrats mitjançant mapes i figures. Una anàlisi en el qual s'aborda el model que hauria de perseguir-se per totes les societats.

Citació

Noguera Tur, J. [Joan] & Pike, A. [Andy] & Tomaney, J. [John] (2011). Desarrollo local y regional. Universitat de València.

Noguera Tur, Joan y Pike, Andy y Tomaney, John. Desarrollo local y regional. Universitat de València, 2011.

NOGUERA TUR, Joan y PIKE, Andy y TOMANEY, John. Desarrollo local y regional. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8007-9.

Noguera Tur, Joan y Pike, Andy y Tomaney, John. Desarrollo local y regional. Valencia: Universitat de València; 2011. 400 p.

Copiar al portapapeles