Product Documents

De vino y Sefué

Reflejo de un universo no tan paralelo

Alexandre Tomàs Martínez

Col·lecció: Teatro Siglo XXI. Textos

ISBN: 978-84-9133-273-2

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 19 cm

Pàgines: 52

10,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra d’Alexandre Tomás Martínez és el text guanyador de la XVI edició del Premi Universitat de València d’Escriptura de Creació en la modalitat de Teatre. El text, des d’una òptica en la qual es mesclen realitat i absurd quotidià, s’aproxima irònicament a la recent situació política del nostre país. Els vagabunds Vino i Sefué, a la manera de Vladimir i Estragó en “Esperant a Godot”, s’enreden en discussió rere discussió fins que, acabada la jornada laboral, acorden marxar-se de la ciutat i s’acomiaden d’uns xiquets que els solien portar menjar contant-los un relat sobre una societat utòpica i una altra distòpica per a, finalment, desaparéixer.

Citació

Tomàs Martínez, A. [Alexandre] (2019). De vino y Sefué. Reflejo de un universo no tan paralelo. Universitat de València.

Tomàs Martínez, Alexandre. De vino y Sefué. Reflejo de un universo no tan paralelo. Universitat de València, 2019.

TOMÀS MARTÍNEZ, Alexandre. De vino y Sefué. Reflejo de un universo no tan paralelo. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-273-2.

Tomàs Martínez, Alexandre. De vino y Sefué. Reflejo de un universo no tan paralelo. Valencia: Universitat de València; 2019. 52 p.

Copiar al portapapeles