Product Documents

De Sagunt a Perpinyà

Giacomo Casanova

Traducció: Josep Ballester i Enric Salom

Col·lecció: Breviaris, 4

ISBN: 978-84-370-6108-5

Matèria: història

Idioma: català

Any ed.: 2005

Enquadernació: rústica

Format: 10 x 18 cm

Pàgines: 84 pp.

8,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

De Sagunt a Perpinyà és un fragment de l'obra autobiogràfica Histoire de ma vide, de l'escriptor Giacomo Casanova, en concret del que fa referència a la seua estada per les terres de parla catalana. El viatge es va produir l'any 1768. Va ser tot aquest any un període ple d'aventures i de desgràcies que ompli l'espai cronològic de la narració, en la qual desfilen tipus singulars i s'expliquen situacions i actituds altament reveladores. Aquest personatge ha estat un dels testimonis més excepcionals de la seua època i un dels autors més llegits del segle XVIII. Va viatjar durant més de cinquanta anys per tot Europa: de Londres a Constantinoble, de París a Sant Petersburg, de Viena a València i Barcelona... D'aquesta manera va conèixer els mòbils i els secrets de la societat, les seues ambicions i els seus vicis. Així, entre reis i cantants, cavallers doctes i prostitutes, l'obra ens introdueix en un univers que pocs autors de memòries descriuen amb tanta perspicàcia. És un cant a la llibertat personal, a la sensibilitat i a la intuïció, així com un trencament amb les convencions i els prejudicis morals i ideològics en general de la societat culta del seu segle, la qual reprodueix amb fidelitat.

Índex

Índex

ÍNDEX

Introducció

De Sagunt a Perpinyà

Citació

Ballester, J. [Josep] & Casanova, G. [Giacomo] & Salom, E. [Enric] (2005). De Sagunt a Perpinyà. Universitat de València.

Ballester, Josep y Casanova, Giacomo y Salom, Enric. De Sagunt a Perpinyà. Universitat de València, 2005.

BALLESTER, Josep y CASANOVA, Giacomo y SALOM, Enric. De Sagunt a Perpinyà. Valencia: Universitat de València, 2005. ISBN 978-84-370-6108-5.

Ballester, Josep y Casanova, Giacomo y Salom, Enric. De Sagunt a Perpinyà. Valencia: Universitat de València; 2005. 84 p.

Copiar al portapapeles