De l'èxit a la crisi

Pamflet sobre política valenciana

Manuel Alcaraz Ramos

Col·lecció: Assaig, 25

ISBN: 978-84-370-7682-9

Matèria: sociologia i política

Idioma: català

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 232 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

Per què guanya la dreta al País Valencià? No deixa de ser sorprenent, en un país de tradició esquerrana, l'encavalcament successiu, de triomfs dretans en les eleccions autonòmiques, municipals, generals i europees. I també és sorprenent la incapacitat de recuperació i de projecció d'una esquerra que fou majoritària fins no fa tant temps. Les causes són diverses, però tenen a veure sobretot amb l'èxit d'un model econòmic basat en la construcció i el turisme, que ha fet una fallida espectacular. I amb els entrebanc endèmics d'una oposició que no acaba d'enlairar-se. Amb rigor analític i una excel.lent informació, aquest assaig tracta de desvelar aquesta qüestió, aportant les claus necessàries per entendre el trencaclosques que ha dut el País Valencià de l'èxit a escala mundial a la crisi més profunda de les darreres dècades.

Citació

Alcaraz Ramos, M. [Manuel] (2009). De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana. Universitat de València.

Alcaraz Ramos, Manuel. De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana. Universitat de València, 2009.

ALCARAZ RAMOS, Manuel. De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7682-9.

Alcaraz Ramos, Manuel. De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana. Valencia: Universitat de València; 2009. 232 p.

Copiar al portapapeles