De-Construyendo Identidades

La Imagen de la mujer desde la Modernidad

Ester Alba Pagán, Beatriz Ginés Fuster, Luis Pérez Ochando, eds

ISBN: 978-84-9133-059-2

Matèria: art, estudis feministes

Submatèries: història contemporània, història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 24 x 17 cm

Pàgines: 340 pp

12,00 €

Sinopsi

Detalles

En la nostra cultura, les imatges del femení són part d'un procés de creació de la identitat. Una sèrie de factors determinen aquest procés, sempre paral·lel a l'evolució del paper de la dona en la societat. Nous contextos i possibilitats emergeixen, però la majoria dels problemes presents en el segle XIX continuaren durant la major part dels següents dos segles. Els discursos i representacions patriarcals encara estan presents avui dia, encara que moltes artistes estan subvertint el discurs patriarcal en diversos contextos i a través de diferents mitjans d'expressió. Les contribucions del present llibre exploren, des de diverses perspectives, diferents aspectes i mementos de la representació de la dona en l'art occidental, des de la Modernitat fins al present, amb l'objectiu de comprendre millor les imatges que donen forma a la nostra visió del món.

Citació

Alba Pagán, E. [Ester] & Ginés Fuster, B. [Beatriz] & Pérez Ochando, L. [Luis] (2017). De-Construyendo Identidades. La Imagen de la mujer desde la Modernidad. Universitat de València.

Alba Pagán, Ester y Ginés Fuster, Beatriz y Pérez Ochando, Luis. De-Construyendo Identidades. La Imagen de la mujer desde la Modernidad. Universitat de València, 2017.

ALBA PAGÁN, Ester y GINÉS FUSTER, Beatriz y PÉREZ OCHANDO, Luis. De-Construyendo Identidades. La Imagen de la mujer desde la Modernidad. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-059-2.

Alba Pagán, Ester y Ginés Fuster, Beatriz y Pérez Ochando, Luis. De-Construyendo Identidades. La Imagen de la mujer desde la Modernidad. Valencia: Universitat de València; 2017. 340 p.

Copiar al portapapeles