Culturas de guerra

Medios de información y violencia simbólica

Fernando R. Contreras, Francisco Sierra (coords.)

Col·lecció: Frónesis

ISBN: 978-84-376-2129-6

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 376 pp.

20,20 €

Sinopsi

Detalles

La guerra és sens dubte una activitat humana. Una de les armes primordials en l'exercici de la guerra és aquella que puga governar l'intelecto i els sentiments humans. Des d'aquest punt de partida, els autors del present volum pretenen analitzar tots els elements de les <>, des de la mera propaganda de guerra, l'etnocentrisme, la justificació de la violència des del dircurs bèl.lic, la colonització mediàtica en la guerra global, la guerra en un món tecnificat o l'educació per a la comunicació i el diàleg. Aquest llibre suposa una reflexió panoràmica sobre les diverses perspectives, aportacions teòriques i qüestions essencials que vinculen als mitjans de comunicació col.lectiva i la informació en general amb les formes espectaculars de guerra, violència i agressió sociocultural, en un moment on afloren diverses manifestacions de la barbàrie.

Citació

Contreras, F. R. [Fernando R.] & Sierra, F. [Francisco] (2004). Culturas de guerra. Medios de información y violencia simbólica. Universitat de València.

Contreras, Fernando R. y Sierra, Francisco. Culturas de guerra. Medios de información y violencia simbólica. Universitat de València, 2004.

CONTRERAS, Fernando R. y SIERRA, Francisco. Culturas de guerra. Medios de información y violencia simbólica. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-376-2129-6.

Contreras, Fernando R. y Sierra, Francisco. Culturas de guerra. Medios de información y violencia simbólica. Valencia: Universitat de València; 2004. 376 p.

Copiar al portapapeles