Product Documents

Cultura, gobernanza local y desarrollo urbano

Políticas culturales en Barcelona y Valencia en perspectiva comparada

Joaquim Rius Ulldemolins

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 20

ISBN: 978-84-9134-347-9

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 15,5 x 23,5 cm.

Pàgines: 204

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

La cultura, entesa com a esfera d’activitat humana dirigida a l’elaboració simbòlica, ha teixit una estreta relació amb la ciutat a partir del Renaixement. Així, parlar de ciutat és referir-se als espais centrals de la cultura; les institucions culturals que ordenen el món creatiu concentren les lluites pel poder simbòlic i caracteritzen en gran manera el pes i la identitat cultural de les ciutats. A més, els districtes i clústers culturals concentren artistes, intermediaris i indústries culturals, de manera que es converteixen en pols atractors de l’activitat creativa, del consum i del turisme cultural. Aquest llibre examina aquest fenomen internacional des d’una perspectiva sociològica i se centra en el cas de dues grans ciutats, Barcelona i València, posant en relleu la seua creixent rellevància per al desenvolupament local, al mateix temps que analitza críticament les seues conseqüències per a la governança cultural i urbana.

Citació

Rius Ulldemolins, J. [Joaquim] (2018). Cultura, gobernanza local y desarrollo urbano. Políticas culturales en Barcelona y Valencia en perspectiva comparada. Universitat de València.

Rius Ulldemolins, Joaquim. Cultura, gobernanza local y desarrollo urbano. Políticas culturales en Barcelona y Valencia en perspectiva comparada. Universitat de València, 2018.

RIUS ULLDEMOLINS, Joaquim. Cultura, gobernanza local y desarrollo urbano. Políticas culturales en Barcelona y Valencia en perspectiva comparada. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-347-9.

Rius Ulldemolins, Joaquim. Cultura, gobernanza local y desarrollo urbano. Políticas culturales en Barcelona y Valencia en perspectiva comparada. Valencia: Universitat de València; 2018. 204 p.

Copiar al portapapeles