Product Documents

Cuentos para quinceañeras

James Fenimore Cooper

James Fenimore Cooper

Marcelo G. Burello y Alejandro Goldzycher, eds.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 168

ISBN: 978-84-9134-644-9

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm.

Pàgines: 130

12,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

James Fenimore Cooper (1789-1851) es considera el primer gran novel·lista nord-americà de fama internacional gràcies a les seues històries d’aventures, especialment ‘L’últim dels mohicans’. Abans de consolidar-se com a tal, però, va provar sort amb la narrativa breu i va emprendre la redacció d’alguns relats d’índole sentimental i intimista, dels quals només en va acabar dos: «Imagination» i «Heart». Només publicar-los, sota un pseudònim femení i amb el títol de ‘Tales for Fifteen’, se’n va desentendre, motiu pel qual han passat desapercebuts per a gran part de la crítica. Amb el propòsit d’enriquir l’estudi de l’etapa inaugural de la literatura estatunidenca, en presentem ací la primera versió en espanyol i l’edició crítica d’aquests textos oblidats, que constitueixen una baula perduda en la història del conte nord-americà.

Citació

Fenimore Cooper, J. [James] (2020). Cuentos para quinceañeras. James Fenimore Cooper. Universitat de València.

Fenimore Cooper, James. Cuentos para quinceañeras. James Fenimore Cooper. Universitat de València, 2020.

FENIMORE COOPER, James. Cuentos para quinceañeras. James Fenimore Cooper. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-644-9.

Fenimore Cooper, James. Cuentos para quinceañeras. James Fenimore Cooper. Valencia: Universitat de València; 2020. 130 p.

Copiar al portapapeles