Crónica del bienestar en tiempos de malestar

Gustavo Zaragoza, autor. Carmen Amoraga, presentació. Ximo García Roca, epíleg. Ortifus, il·lustracions

ISBN: 978-84-370-9583-7

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 20 cm

Pàgines: 142 pp.

12,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La crisi econòmica ens ha atropellat, als ciutadans, afectant la nostra vida quotidiana, però també ha remogut els fonaments del sistema de benestar, amb un minvament molt rellevant en drets socials. Les cròniques que es recullen ací posen l'atenció en la forma d'entendre els serveis públics, però també aborden temes relacionats amb el que havien estat vertaderes senyes d'identitat, algunes de les quals s'han esvaït i unes altres, simplement, han estat engolides per un espoli sense precedents de la cosa pública que ha deixat pas a un augment de la vulnerabilitat i la precarietat per al conjunt de la societat. L'anàlisi de casos concrets fixa la mirada en esdeveniments que han estat letals per al patrimoni col.lectiu dels ciutadans però, a més, constitueix un avís a navegants i adverteix dels riscos als quals estem exposats.

Citació

Amoraga, C. [Carmen] & García Roca, X. [Ximo] & Ortifus, A. O. [Antonio Ortiz Fuster] & Zaragoza Pascual, G. [Gustavo] (2014). Crónica del bienestar en tiempos de malestar. Universitat de València.

Amoraga, Carmen y García Roca, Ximo y Ortifus, Antonio Ortiz Fuster y Zaragoza Pascual, Gustavo. Crónica del bienestar en tiempos de malestar. Universitat de València, 2014.

AMORAGA, Carmen y GARCÍA ROCA, Ximo y ORTIFUS, Antonio Ortiz Fuster y ZARAGOZA PASCUAL, Gustavo. Crónica del bienestar en tiempos de malestar. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9583-7.

Amoraga, Carmen y García Roca, Ximo y Ortifus, Antonio Ortiz Fuster y Zaragoza Pascual, Gustavo. Crónica del bienestar en tiempos de malestar. Valencia: Universitat de València; 2014. 142 p.

Copiar al portapapeles