Competitividad, crecimiento y financiación de la empresa familiar

César Camisón Zornoza, Mª Eugenia Fabra Florit

Col·lecció: Cuadernos de Trabajo de CEF-UV

ISBN: 978-84-370-9887-6

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,5 cm

Pàgines: 50 pp.

10,40 €

Sinopsi

Detalles

La situació del mercat bancari després del període de crisi, caracteritzat tant per la dificultat d'obtenció de finançament pel que fa al cost de la mateixa, ha provocat que menudes i mitjanes empreses hagen necessitat trobar vies de finançament alternatives al marge de la bancaria. Com a resultat d'aquesta realitat, hui l'actualitat està marcada per un nombre creixent d'iniciatives de finançament, oferides per les entitats no bancaries interessades en aprofitar les oportunitats que ofereix finançar a empreses amb una alta rendibilitat a curt termini, especialment a les pymes. Aquest estudi analitza algunes d'aquestes fonts de finançament alternatives com les operacions de capital-risc, el finançament mezzanine o el mercat alternatiu de renda fixa per tal de proporcionar les claus per a la seua consideració com a un instrument financer.

Citació

Camisón Zornoza, C. [César] & Fabra Florit, M. E. [Mª Eugenia] (2016). Competitividad, crecimiento y financiación de la empresa familiar. Universitat de València.

Camisón Zornoza, César y Fabra Florit, Mª Eugenia. Competitividad, crecimiento y financiación de la empresa familiar. Universitat de València, 2016.

CAMISÓN ZORNOZA, César y FABRA FLORIT, Mª Eugenia. Competitividad, crecimiento y financiación de la empresa familiar. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9887-6.

Camisón Zornoza, César y Fabra Florit, Mª Eugenia. Competitividad, crecimiento y financiación de la empresa familiar. Valencia: Universitat de València; 2016. 50 p.

Copiar al portapapeles