Corts i Parlaments de la Corona d'Aragó

Unes institucions emblemàtiques en una monarquia composta

Remedios Ferrero, Lluís Guia, eds.

Col·lecció: Oberta, 151

ISBN: 978-84-370-7092-6

Matèria: dret, història, sociologia i política

Submatèries: història medieval, història moderna

Idioma: català

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 660 pp.

34,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El present volum és el resultat d'uns esforços individuals i col·lectius de molts anys, que evidencien que la recerca sobre les assemblees representatives de l'època medieval i de la moderna, tot i avançar molt els últims anys, continua presentant incògnites. A hores d'ara, ja podem destacar la importància que tingueren les Corts i els Parlaments de la Corona d'Aragó sustentats en la solidesa institucional que assoliren i en el fet que serviren eventualment per a donar eixida a les reivindicacions d'unes societats que es transformaven a poc a poc. Unes assemblees parlamentàries que, en alguns casos, estaven en condicions de generar canvis més profunds en la societat de l'Antic Règim, i obrien el camí de la consolidació i satisfacció dels interessos de grups socials que podien liderar en el futur aquests canvis.

Citació

Ferrero, R. [Remedios] & Guia, L. [Lluís] (2008). Corts i Parlaments de la Corona d'Aragó. Unes institucions emblemàtiques en una monarquia composta. Universitat de València.

Ferrero, Remedios y Guia, Lluís. Corts i Parlaments de la Corona d'Aragó. Unes institucions emblemàtiques en una monarquia composta. Universitat de València, 2008.

FERRERO, Remedios y GUIA, Lluís. Corts i Parlaments de la Corona d'Aragó. Unes institucions emblemàtiques en una monarquia composta. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7092-6.

Ferrero, Remedios y Guia, Lluís. Corts i Parlaments de la Corona d'Aragó. Unes institucions emblemàtiques en una monarquia composta. Valencia: Universitat de València; 2008. 660 p.

Copiar al portapapeles