Coneixement i interès / La filosofia en la crisi de la humanitat europea

Jürgen Habermas, Edmund Husserl

Introducció i estudi: Manuel Jiménez Redondo

Traducció: Judith Vilar, J. Roderic Guzman

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials de Filosofia

ISBN: 978-84-370-2327-4

Matèria: filosofia

Idioma: català

Any ed.: 1996

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 100 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

Dos treballs clàssics de la tradició filosòfica europea. Habermas (1965) indaga en les condicions del coneixement i fixa les bases d’una «teoria crítica» de la societat i la cultura. Husserl (1935) fa un plantejament filosòfic de la crisi europea en un moment particularment dramàtic, ple de suggeriments i derivacions.

Citació

Guzman Pitarch, J. R. [J. Roderic] & Habermas, J. [Jürgen] & Husserl, E. [Edmund] & Jiménez Redondo, M. [Manuel] & Vilar, J. [Judith] (1996). Coneixement i interès / La filosofia en la crisi de la humanitat europea. Universitat de València.

Guzman Pitarch, J. Roderic y Habermas, Jürgen y Husserl, Edmund y Jiménez Redondo, Manuel y Vilar, Judith. Coneixement i interès / La filosofia en la crisi de la humanitat europea. Universitat de València, 1996.

GUZMAN PITARCH, J. Roderic y HABERMAS, Jürgen y HUSSERL, Edmund y JIMÉNEZ REDONDO, Manuel y VILAR, Judith. Coneixement i interès / La filosofia en la crisi de la humanitat europea. Valencia: Universitat de València, 1996. ISBN 978-84-370-2327-4.

Guzman Pitarch, J. Roderic y Habermas, Jürgen y Husserl, Edmund y Jiménez Redondo, Manuel y Vilar, Judith. Coneixement i interès / La filosofia en la crisi de la humanitat europea. Valencia: Universitat de València; 1996. 100 p.

Copiar al portapapeles