Product Documents

Cómo y por qué se multiplican las especies

La radiación de los pinzones de Darwin

Peter R. Grant, B. Rosemary Grant

Col·lecció: Sin Fronteras, 23

ISBN: 978-84-370-9263-8

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 292 pp.

23,00 €

Sinopsi

Detalles

El matrimoni Grant explica en aquest assaig com els pinsans estudiats pel propi Darwin han seguit proporcionant valuosa informació científica sobre l'origen i l'evolució de noves espècies. Els Grant tracen la història evolutiva de catorze espècies diferents a partir d'un ancestre comú que va viure fa tres milions d'anys. En un llenguatge accessible, analitzen els múltiples factors que influeixen en l'evolució dels pinsans: la forma i la grandària del bec, l'aïllament geogràfic i el canvi climàtic, mostrant, al mateix temps, com les eines de laboratori de la genètica molecular i de la biologia del desenvolupament poden combinar-se amb observacions i experiments sobre les aus en el camp per a proporcionar una comprensió més profunda sobre les causes que fan que el nostre planeta posseixa una riquesa i una diversitat biològica tan gran.

Citació

Grant, B. R. [B. Rosemary] & Grant, P. B. [Peter B.] (2014). Cómo y por qué se multiplican las especies. La radiación de los pinzones de Darwin. Universitat de València.

Grant, B. Rosemary y Grant, Peter B. Cómo y por qué se multiplican las especies. La radiación de los pinzones de Darwin. Universitat de València, 2014.

GRANT, B. Rosemary y GRANT, Peter B. Cómo y por qué se multiplican las especies. La radiación de los pinzones de Darwin. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9263-8.

Grant, B. Rosemary y Grant, Peter B. Cómo y por qué se multiplican las especies. La radiación de los pinzones de Darwin. Valencia: Universitat de València; 2014. 292 p.

Copiar al portapapeles