Colligite Fragmenta

Repensar la tradició crisitiana en el món postmodern

August Monzon Arazo, Joan Alfred Martínez, Emilia Bea, dirs.

ISBN: 978-84-370-7476-4

Matèria: filosofia

Idioma: català

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 626 pp.

28,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En una època de perplexitats i incerteses esperonades pel «repte del fragment» (José María Mardones), s'obrin vies que malden per integrar experiència espiritual i compromís social, mística i política, contemplació i acció, profecia i diàleg. Pertoca preguntar-nos què hi pot aportar la tradició cristiana, sovint hipotecada per la seua complicitat amb ideologies i poders que redueixen, exclouen i rebutgen. Aquest volum convida el lector a recollir els fragments, reescrivint la història «a contrapèl» (Walter Benjamin) a través de la memòria, la reivindicació i el testimoni; però també a ordenar els fragments i a arribar així a compondre un mosaic, elaborant pacientment una filosofia i una antropologia no reduccionistes, sempre obertes a noves aportacions i revisions, en la recerca d'un ordre social flexible, integrador i equitatiu.

Citació

Bea Pérez, E. [Emilia] & Monzon Arazo, A. [August] (2014). Colligite Fragmenta. Repensar la tradició crisitiana en el món postmodern. Universitat de València.

Bea Pérez, Emilia y Monzon Arazo, August. Colligite Fragmenta. Repensar la tradició crisitiana en el món postmodern. Universitat de València, 2014.

BEA PÉREZ, Emilia y MONZON ARAZO, August. Colligite Fragmenta. Repensar la tradició crisitiana en el món postmodern. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-7476-4.

Bea Pérez, Emilia y Monzon Arazo, August. Colligite Fragmenta. Repensar la tradició crisitiana en el món postmodern. Valencia: Universitat de València; 2014. 626 p.

Copiar al portapapeles