Product Documents

Cohesión e inteligencia territorial

Dinámicas y procesos para una mejor planificación y toma de decisiones

Joaquín Farinós, Joan Romero, Julia Salom, eds.

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 7

ISBN: 978-84-370-7593-8

Matèria: geografia, sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 24 cm.

Pàgines: 360 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Recopilació dels resultats d'una reunió internacional que, amb el títol «Bases, métodos e instrumentos para el desarrollo y la cohesión territoriales: Un balance a nivel español, europeo e Iberomericano», va reunir experts procedents del món acadèmic i científic, així com de diferents agències i organismes que s'ocupen del desenvolupament i la planificació territorials. Els seus continguts s'organitzen entorn de tres grans eixos temàtics: la governança, el policentrisme i el partenariat per a la cohesió i el desenvolupament territorial; la informació territorial i la georeferenciació per a la planificació i l'avaluació de les polítiques; i les possibilitats i requisits per a una nova planificació territorial estratègica que permeta avançar en la formulació d'uns instruments eficaços per promoure el desenvolupament territorial sostenible de la nostra geografia.

Citació

Farinós Dasí, J. [Joaquín] & Romero González, J. [Joan] & Salom, J. [Julia] (2010). Cohesión e inteligencia territorial. Dinámicas y procesos para una mejor planificación y toma de decisiones. Universitat de València.

Farinós Dasí, Joaquín y Romero González, Joan y Salom, Julia. Cohesión e inteligencia territorial. Dinámicas y procesos para una mejor planificación y toma de decisiones. Universitat de València, 2010.

FARINóS DASí, Joaquín y ROMERO GONZáLEZ, Joan y SALOM, Julia. Cohesión e inteligencia territorial. Dinámicas y procesos para una mejor planificación y toma de decisiones. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7593-8.

Farinós Dasí, Joaquín y Romero González, Joan y Salom, Julia. Cohesión e inteligencia territorial. Dinámicas y procesos para una mejor planificación y toma de decisiones. Valencia: Universitat de València; 2010. 360 p.

Copiar al portapapeles