Product Documents

Ciudad y movilidad

La regulación de la movilidad urbana sostenible

Andrés Boix Palop, Reyes Marzal Raga (eds.)

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 14

ISBN: 978-84-370-7418-4

Matèria: dret, geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local. Cátedra de Geografía Humana. Universitat de València

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 252 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Aquest volum examina per primera vegada a Espanya de forma completa, la mobilitat urbana sostenible i els problemes de regulació que es plantegen a les ciutats a l'hora de millorar-la i impulsar-la. El llibre analitza la importància que té aquesta mobilitat en relació amb el disseny de la ciutat i la qualitat de vida dels ciutadans alhora que estudia els drets a triar els mitjans de mobilitat i les conseqüències que se'n deriven, especialment quant a les obligacions que tenen les administracions públiques de garantir aquests drets i promoure sistemes tan sostenibles com siga possible. Amb aquesta finalitat s'estudien quines funcions corresponen a les administracions estatal, autonòmica i local, i com s'han de coordinar. L'obra es tanca amb un estudi específic de la llei valenciana de mobilitat, una de les úniques experiències autonòmiques en la matèria, i la seua aplicació a la ciutat de València.

Citació

Boix Palop, A. [Andrés] & Marzal Raga, R. [Reyes] (2014). Ciudad y movilidad. La regulación de la movilidad urbana sostenible. Universitat de València.

Boix Palop, Andrés y Marzal Raga, Reyes. Ciudad y movilidad. La regulación de la movilidad urbana sostenible. Universitat de València, 2014.

BOIX PALOP, Andrés y MARZAL RAGA, Reyes. Ciudad y movilidad. La regulación de la movilidad urbana sostenible. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-7418-4.

Boix Palop, Andrés y Marzal Raga, Reyes. Ciudad y movilidad. La regulación de la movilidad urbana sostenible. Valencia: Universitat de València; 2014. 252 p.

Copiar al portapapeles