Charles Darwin

El viaje

Janet Browne

Rev. Cient.: Jesús Català

Traducció: Julio Hermoso

Col·lecció: Biografías, 14

ISBN: 978-84-370-7311-8

Matèria: ciències, història de la ciència i documentaciò

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 768 pp.

45,00 €

Sinopsi

Detalles

Poques històries de grans homes ofereixen tant d'interés i tants misteris com la vida de Charles Darwin, el científic més significatiu del segle XIX, les idees del qual encara inspiren descobriments i controvèrsies després de més de cent anys de la seua defunció. Aquest primer volum de l'aclamada biografia escrita per Janet Browne ens ofereix una estampa detallada i exhaustiva de Darwin, com a persona i com a científic. En ell es narra la història des de la seua joventut com a aprenent de científic fins a la gènesi i el desenvolupament de les seves idees, passant per l'aventurer viatge com a perdiguer, el seu matrimoni i el naixement dels seus fills. Un retrat nou i sorprenent del gran naturalista.

Citació

Browne, J. [Janet] & Català, J. [Jesús] & Hermoso, J. [Julio] (2008). Charles Darwin. El viaje. Universitat de València.

Browne, Janet y Català, Jesús y Hermoso, Julio. Charles Darwin. El viaje. Universitat de València, 2008.

BROWNE, Janet y CATALÀ, Jesús y HERMOSO, Julio. Charles Darwin. El viaje. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7311-8.

Browne, Janet y Català, Jesús y Hermoso, Julio. Charles Darwin. El viaje. Valencia: Universitat de València; 2008. 768 p.

Copiar al portapapeles