Celebrar el mundo. Introducción al pensar nómada de George Santayana

José Beltrán Llavador

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 4

ISBN: 978-84-370-7025-4

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 274 pp.

16,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En el terreny de la filosofia amb freqüència es troba a faltar una certa atenció a figures que proporcionen senyals d'identitat i constitueixen referents culturals notables. Eixe és el cas de George Santayana. Ara bé, també és cert que Santayana constitueix un cas peculiar. Sent el seu origen espanyol, la seua formació va tenir lloc a Estats Units, el seu idioma adoptat va ser l'anglès, i el seu itinerari va aconseguir la magnitud necessària per a poder ser qualificat com a cosmopolita. L'estudi de la seua obra ofereix un interès indubtable si se situa en el panorama general dels estudis filosòfics. A cavall entre dos segles -segona meitat del XIX i primera meitat del XX- i de dos mons - el nou i el vell-, Santayana esdevé un testimoni excepcional i un narrador privilegiat d'alguns dels esdeveniments socials i culturals que han jalonat l'esdevenir de la nostra història recent.

Citació

Beltrán Llavador, J. [José] (2008). Celebrar el mundo. Introducción al pensar nómada de George Santayana. Universitat de València.

Beltrán Llavador, José. Celebrar el mundo. Introducción al pensar nómada de George Santayana. Universitat de València, 2008.

BELTRÁN LLAVADOR, José. Celebrar el mundo. Introducción al pensar nómada de George Santayana. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7025-4.

Beltrán Llavador, José. Celebrar el mundo. Introducción al pensar nómada de George Santayana. Valencia: Universitat de València; 2008. 274 p.

Copiar al portapapeles