Cartografías del cuerpo

Biopolíticas de la ciencia y la tecnología

Eulalia Pérez Sedeño, Esther Ortega Arjonilla, eds.

Col·lecció: Feminismos

ISBN: 978-84-376-3287-2

Matèria: estudis feministes

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 592 pp.

26,70 €

Sinopsi

Detalles

El cos ha sigut considerat tradicionalment pels estudis socials i filosòfics com un mer recipient o com un objecte que pertanyia més aviat a l'ordre del biològic. No obstant això, en les últimes dècades el feminisme, els estudis de ciència, tecnologia i societat (CTS) i altres moviments socials han posat el cos en primer plànol. Aquest llibre situa els cossos o alguna de les seues parts en les complicades interseccions entre les ciències, les tecnologies i la política. Per exemple, de les intervencions de les companyies farmacèutiques sobre el desig sexual femení als significats i implicacions de les tecnologies de reproducció assistida. En aquesta obra s'exemplifica des de diverses perspectives i diferents pràctiques científic-tecnològiques la màxima latouriana: «la ciència -i la tecnologia- és política per altres mitjans».

Citació

Ortega Arjonilla, E. [Esther] & Pérez Sedeño, E. [Eulalia] (2014). Cartografías del cuerpo. Biopolíticas de la ciencia y la tecnología. Universitat de València.

Ortega Arjonilla, Esther y Pérez Sedeño, Eulalia. Cartografías del cuerpo. Biopolíticas de la ciencia y la tecnología. Universitat de València, 2014.

ORTEGA ARJONILLA, Esther y PÉREZ SEDEÑO, Eulalia. Cartografías del cuerpo. Biopolíticas de la ciencia y la tecnología. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-376-3287-2.

Ortega Arjonilla, Esther y Pérez Sedeño, Eulalia. Cartografías del cuerpo. Biopolíticas de la ciencia y la tecnología. Valencia: Universitat de València; 2014. 592 p.

Copiar al portapapeles