Cambio laboral y políticas inclusivas

María Belén Cardona, dir., Vanessa Cordero, coord.

Col·lecció: Universitat i Territori

ISBN: 978-84-9133-113-1

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 442

19,50 €

Sinopsi

Detalles

El paper dels instruments públics de protecció social com a amortidors dels canvis laborals cobra un especial protagonisme en el context actual, caracteritzat per elevats nivells de pobresa i exclusió social dels treballadors. El llibre recull les reflexions que sobre aquestes qüestions es van efectuar en la Trobada internacional Canvi Laboral i Polítiques Inclusives. Àmbit Local”. En concret, les aportacions giren entorn de tres eixos temàtics. En la primera part s'aborden els instruments que la política d'ocupació pot posar al servei de la creació i el manteniment de l'ocupació de les persones que es troben en una posició de major vulnerabilitat. En la segona part, es reflexiona sobre el sistema de protecció social. I, finalment, s'analitzen diverses qüestions relacionades amb els fenòmens de descentralització productiva, que està augmentant la precarietat entre els treballadors.

Citació

Cardona Rubert, B. [Belén] & Cordero Gordillo, V. [Vanessa ] (coord.) (2017). Cambio laboral y políticas inclusivas. Universitat de València.

Cardona Rubert, Belén y Cordero Gordillo, Vanessa (coord.). Cambio laboral y políticas inclusivas. Universitat de València, 2017.

CARDONA RUBERT, Belén y CORDERO GORDILLO, Vanessa (coord.). Cambio laboral y políticas inclusivas. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-113-1.

Cardona Rubert, Belén y Cordero Gordillo, Vanessa (coord.). Cambio laboral y políticas inclusivas. Valencia: Universitat de València; 2017. 442 p.

Copiar al portapapeles