Calidad farmacoterapéutica

N. Víctor Jiménez Torres, Concepción Borrás Almenar, Mónica Climente Martí, Matilde Merino Sanjuán, eds.

ISBN: 978-84-370-6593-9

Matèria: medicina

Idioma: castellà

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23,5 cm

Pàgines: 704 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

EDICIÓ EXHAURIDA: Reconèixer que hi ha un espai per a la millora en la qualitat de la farmacoteràpia que rep el pacient i, sobretot, enfocar les situacions de risc cap a per què han succeït i no per qui, és dotar el sistema de transparència en la integració dels elements que participen en la seguretat del pacient. És, així mateix, augmentar la consciència de la necessitat d'aprenentatge en l'organització sobre aquest aspecte i és, finalment, demostrar una gran sensibilitat cap a la gestió de la qualitat farmacoterapèutica i del mateix sistema; perquè aquests components resulten crucials per a progressar en el camí de l'excel·lència.

Citació

Borrás Almenar, C. [C.] & Climente Martí, M. [M.] & Jiménez Torres, N. V. [N. Víctor] & Merino Sanjuán, M. [M.] (2006). Calidad farmacoterapéutica. Universitat de València.

Borrás Almenar, C. y Climente Martí, M. y Jiménez Torres, N. Víctor y Merino Sanjuán, M. Calidad farmacoterapéutica. Universitat de València, 2006.

BORRÁS ALMENAR, C. y CLIMENTE MARTÍ, M. y JIMÉNEZ TORRES, N. Víctor y MERINO SANJUÁN, M. Calidad farmacoterapéutica. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6593-9.

Borrás Almenar, C. y Climente Martí, M. y Jiménez Torres, N. Víctor y Merino Sanjuán, M. Calidad farmacoterapéutica. Valencia: Universitat de València; 2006. 704 p.

Copiar al portapapeles