Biotecnologia al menú

Manual de supervivència en el debat transgènic

José María Seguí Simarro

Traducció: Josep Franco

Col·lecció: Sense Fronteres, 35

ISBN: 978-84-15390-54-1

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència, Edicions Bromera

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 272 pp.

11,95 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Amb aquest treball, l'autor ha volgut mostrar la important distorsió que hi ha sobre els cultius transgènics entre allò que diu la comunitat científica, avalat per dades, i allò que opina la societat en general, on s'ha imposat una imatge completament contrària. L'objectiu de l'obra és abordar els mites i llegendes sobre els transgènics i aportar arguments amb rigor científic. La cultura científica de la societat, la implicació dels científics en la divulgació, el paper dels mitjans de comunicació i les empreses són altres dels actors que l'autor tracta en aquest llibre. Es tracta d'un manual de supervivència per a entendre què són i què no són els transgènics. Amb voluntat divulgadora i sense deixar de banda el rigor que el tema es mereix, l'autor ofereix al lector tots els elements necessaris perquè puga extraure conclusions pròpies.

Citació

Franco Martínez, J. [Josep] & Seguí Simarro, J. M. [José María] (2012). Biotecnologia al menú. Manual de supervivència en el debat transgènic. Universitat de València.

Franco Martínez, Josep y Seguí Simarro, José María. Biotecnologia al menú. Manual de supervivència en el debat transgènic. Universitat de València, 2012.

FRANCO MARTÍNEZ, Josep y SEGUÍ SIMARRO, José María. Biotecnologia al menú. Manual de supervivència en el debat transgènic. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-15390-54-1.

Franco Martínez, Josep y Seguí Simarro, José María. Biotecnologia al menú. Manual de supervivència en el debat transgènic. Valencia: Universitat de València; 2012. 272 p.

Copiar al portapapeles