Bienestar, formación, territorio

Reflexiones en torno a la economía social, el ciberacoso y la inmigración

Pilar Alguacil Marí, Belén Cardona Rubert, Paz Lloria García, coord.

ISBN: 978-84-9133-065-3

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 192 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Les Jornades “Benestar, Formació i Territori” edició 2016 que es recullen en aquest volum són el resultat d'una il·lusionant iniciativa compartida entre el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i la Diputació de València. Els 16 articles que comprèn aquesta publicació s'organitzen entorn de tres temàtiques: l'economia social, la immigració i el ciberassetjament. Es tracta de recerques acadèmiques de prestigiosos experts universitaris que tenen com a objectiu comú el benestar, la formació i la transferència de coneixements a la societat local, en la seua dimensió territorial, comunitària i ciutadana. Aquests textos analitzen diferents aspectes del ciberassetjament com la mediació en la violència entre iguals en l'entorn escolar, la identificació de l'assetjament, la detecció i prevenció, l'educació emocional, les habilitats socials, les mesures reeducatives, etc.

Citació

Alguacil Marí, P. [Pilar] & Cardona Rubert, B. [Belén] & Lloria García, P. [Paz] (2017). Bienestar, formación, territorio. Reflexiones en torno a la economía social, el ciberacoso y la inmigración. Universitat de València.

Alguacil Marí, Pilar y Cardona Rubert, Belén y Lloria García, Paz. Bienestar, formación, territorio. Reflexiones en torno a la economía social, el ciberacoso y la inmigración. Universitat de València, 2017.

ALGUACIL MARÍ, Pilar y CARDONA RUBERT, Belén y LLORIA GARCÍA, Paz. Bienestar, formación, territorio. Reflexiones en torno a la economía social, el ciberacoso y la inmigración. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-065-3.

Alguacil Marí, Pilar y Cardona Rubert, Belén y Lloria García, Paz. Bienestar, formación, territorio. Reflexiones en torno a la economía social, el ciberacoso y la inmigración. Valencia: Universitat de València; 2017. 192 p.

Copiar al portapapeles