Beyond Lords and Peasants

Rural Elites and Economic Differentiation in Pre-Modern Europe

Frederic Aparisi, Vicent Royo, eds.

ISBN: 978-84-370-9261-4

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: anglès

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 260 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El procés d'estratificació econòmica dins de les societats rurals durant l'Edat Mitjana i el període Premodern és l'eix central d'aquest volum. Prestigiosos experts i joves investigadors analitzen les elits rurals i la seua relació amb l'aparició del capitalisme agrari des de diverses perspectives a través de les regions europees: des de Wiltshire (Anglaterra), el Comtat de Flandes i el Ducat de Brabante (Països Baixos) fins al Regne de València (Corona d'Aragó). A través de diversos mètodes històrics, es recorre a una àmplia gamma de fonts variades com a cròniques de la cort, testaments, lleis, manuals de terratinents institucionals i registres notarials. El volum és en definitiva, una lectura essencial tant per als especialistes en la història rural, així com per al públic més general interessat en les societats preindustrials.

Citació

Aparisi Romero, F. [Frederic] & Royo Pérez, V. [Vicent] (2014). Beyond Lords and Peasants. Rural Elites and Economic Differentiation in Pre-Modern Europe. Universitat de València.

Aparisi Romero, Frederic y Royo Pérez, Vicent. Beyond Lords and Peasants. Rural Elites and Economic Differentiation in Pre-Modern Europe. Universitat de València, 2014.

APARISI ROMERO, Frederic y ROYO PÉREZ, Vicent. Beyond Lords and Peasants. Rural Elites and Economic Differentiation in Pre-Modern Europe. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9261-4.

Aparisi Romero, Frederic y Royo Pérez, Vicent. Beyond Lords and Peasants. Rural Elites and Economic Differentiation in Pre-Modern Europe. Valencia: Universitat de València; 2014. 260 p.

Copiar al portapapeles