Product Documents

Bases d'enginyeria ambiental

Alberto Bouzas Blanco, Juan A. González, Vicente Martínez-Soria, Josep M. Penya-roja

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 98

ISBN: 978-84-370-6648-6

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: català

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 284 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra presenta les eines bàsiques per començar a plantejar i resoldre qüestions de caràcter ambiental des del punt de vista quantitatiu, alhora que ens introdueix en les principals operacions que la tecnologia actual posa al nostre abast per dur a terme processos de depuració. Tot i que el text ha estat elaborat amb la intenció de cobrir les necessitats relacionades amb les bases d'enginyeria ambiental de la llicenciatura en Ciències Ambientals, el caràcter general de l'obra fa que siga de gran interès per a estudiants de qualsevol disciplina científica o tècnica, com a text introductori als fonaments i les aplicacions pràctiques de l'enginyeria ambiental. Vicente Martínez-Soria, Josep M. Penya-roja i Alberto Bouzas són professors a la Universitat de València i Juan A. González Romero és professor a la Universitat Politècnica de València. Tots quatre desenvolupen les seues tasques docents en assignatures de l'àrea d'enginyeria ambiental en diferents titulacions com ara són Enginyeria Química, Ciències Ambientals i el màster interuniversitari en Enginyeria Ambiental de les dues universitats. Així mateix, han participat en diversos projectes de recerca tant públics com privats, principalment en l'àmbit de les tecnologies del medi ambient, i són autors de nombroses publicacions i comunicacions científiques.

Citació

Bouzas Blanco, A. [Alberto] & González Romero, J. A. [Juan A.] & Penya-roja Oltra, J. M. [Josep M.] (2007). Bases d'enginyeria ambiental. Universitat de València.

Bouzas Blanco, Alberto y González Romero, Juan A. y Penya-roja Oltra, Josep M. Bases d'enginyeria ambiental. Universitat de València, 2007.

BOUZAS BLANCO, Alberto y GONZÁLEZ ROMERO, Juan A. y PENYA-ROJA OLTRA, Josep M. Bases d'enginyeria ambiental. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6648-6.

Bouzas Blanco, Alberto y González Romero, Juan A. y Penya-roja Oltra, Josep M. Bases d'enginyeria ambiental. Valencia: Universitat de València; 2007. 284 p.

Copiar al portapapeles