Atlas de la globalización

Comprender el espacio mundial contemporáneo

Marie-Françoise Durand, Philippe Copinschi, Benoît Martin, Delphine Placidi

Trad. i pròl.: Joan Romero

Traducció: Joan Romero

ISBN: 978-84-370-7193-0

Matèria: geografia, història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 192 pp.

25,00 €

Sinopsi

Detalles

L'Atlas de la Globalización s'ocupa de cartografiar i explicar els grans canvis en curs i ocorreguts recentment en el món. Canvis geopolítics, demogràfics, econòmics, socials i culturals. També ofereix una visió moderna, des d'un renovat enfocament interdisciplinar de problemes, processos i desafiaments del nou mil·lenni. En resum, una síntesi de l'estat del món el 2008. D'una manera altament didàctica, cada tema és il·lustrat amb nombrosos mapes i gràfics lluminosos, aquesta obra ajuda a entendre i comprendre el món. Aquesta edició proposa, a més dels temes essencials dedicats a la comprensió dels processos de globalització, un expedient dedicat a la Xina que es recolza en dades recents i precises que concerneixen a la demografia, l'economia --de la local a la global-, les ciutats i la urbanització, el medi ambient, les relacions internacionals, la política i els drets humans.

Citació

Copinschi, P. [Philippe] & Martin, B. [Benoît] & Placidi, D. [Delphine] & Romero González, J. [Joan] (2008). Atlas de la globalización. Comprender el espacio mundial contemporáneo. Universitat de València.

Copinschi, Philippe y Martin, Benoît y Placidi, Delphine y Romero González, Joan. Atlas de la globalización. Comprender el espacio mundial contemporáneo. Universitat de València, 2008.

COPINSCHI, Philippe y MARTIN, Benoît y PLACIDI, Delphine y ROMERO GONZÁLEZ, Joan. Atlas de la globalización. Comprender el espacio mundial contemporáneo. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7193-0.

Copinschi, Philippe y Martin, Benoît y Placidi, Delphine y Romero González, Joan. Atlas de la globalización. Comprender el espacio mundial contemporáneo. Valencia: Universitat de València; 2008. 192 p.

Copiar al portapapeles