Product Documents

Astronomía y desarrollo rural

II Universidad de Verano de Aras de los Olmos Ciencia y Desarrollo Rural

Joaquín Martín Cubas, José Carlos Guirado Puerta, coords

ISBN: 978-84-9133-328-9

Matèria: ciències

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: cartoné

Format: 15,5 x 23,5 cm.

Pàgines: 196

14,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Les ponències que, sota aquest títol, es van defensar en la II edició de la Universitat d’Estiu d’Aras de los Olmos, al mateix temps que posen en valor un patrimoni d’una riquesa intangible i incommensurable, evidencien la potencialitat i versalitat de l’astronomia com a font de desenvolupament per als territoris muntanyencs amb cels nets. Persones procedents del món de la política, de la docència i de l’emprenedoria, situades a l’avantguarda d’aquests processos (art, arqueoastronomia, astrometereologia, astroturisme, cosmologia, medi ambient, desenvolupament tecnològic, etc.) ens permeten, amb les seues magnifiques col·laboracions, submergir-nos en un món d’oportunitats per al desenvolupament rural.

Citació

AA.VV. (2020). Astronomía y desarrollo rural. II Universidad de Verano de Aras de los Olmos Ciencia y Desarrollo Rural. Universitat de València.

AA.VV. Astronomía y desarrollo rural. II Universidad de Verano de Aras de los Olmos Ciencia y Desarrollo Rural. Universitat de València, 2020.

AA.VV. Astronomía y desarrollo rural. II Universidad de Verano de Aras de los Olmos Ciencia y Desarrollo Rural. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9133-328-9.

AA.VV. Astronomía y desarrollo rural. II Universidad de Verano de Aras de los Olmos Ciencia y Desarrollo Rural. Valencia: Universitat de València; 2020. 196 p.

Copiar al portapapeles