Aracne

Trasllats i ordits d'alguns textos del quatre-cents

Carles Miralles

Col·lecció: Biblioteca Sanchis Guarner

ISBN: 978-84-9883-492-5

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 19 cm

Pàgines: 208 pp.

13,00 €

Sinopsi

Detalles

S'apleguen en aquest volum els estudis sobre literatura del Quatre-cents (Ausiàs March, Curial, Tirant, Roís de Corella) que durant una trentena d'anys ha escrit Carles Miralles, que a més de poeta és crític literari, catedràtic de Filologia Grega de la Universitat de Barcelona i membre de l'IEC. Tots els escrits tenen en comú, entre altres trets, una especial atenció a la construcció dels textos, als fils que tot al llarg d'una obra, permeten seguir-hi una idea, una imatge, recurrències sovint evidents o que cal ajudar a fer evidents, a voltes. Miren de mostrar aspectes útils per a la lectura dels textos, en definitiva, des de l'òptica d'un lector.

Citació

Miralles Solà, C. [Carles] (2012). Aracne. Trasllats i ordits d'alguns textos del quatre-cents. Universitat de València.

Miralles Solà, Carles. Aracne. Trasllats i ordits d'alguns textos del quatre-cents. Universitat de València, 2012.

MIRALLES SOLÀ, Carles. Aracne. Trasllats i ordits d'alguns textos del quatre-cents. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-9883-492-5.

Miralles Solà, Carles. Aracne. Trasllats i ordits d'alguns textos del quatre-cents. Valencia: Universitat de València; 2012. 208 p.

Copiar al portapapeles